Het is 1 april 2019. Vandaag is de dag dat ik, na meer dan een jaar worstelen met een burn-out, me klaar voel voor een nieuwe start. En niet zomaar een nieuwe start… Ik woon sinds afgelopen maand in een nieuwe stad, de oudste van Nederland, Nijmegen, de stad waar ik ooit als student mijn ‘zelfstandige leven’ begon. En hier kom ik weer thuis.

Burn-out

Na een burn-out verhuizen. Wie raadt mij dat aan. Niemand! En toch… het voelt zo goed. Ik woon hier net twee weken en voel me helemaal op mijn plek. Hoe fijn de Achterhoek ook is, ik ben toe aan het stadse leven. En dan is de plek waar ik nu woon, aan de Waal, de beste, beter kan ik me niet wensen. Met alle ruimte om te wandelen, mijn hoofd leeg te maken en ideeën op te doen. Net als in de Achterhoek. Maar nu met een beetje meer. Denk ik. Verwacht ik.

Verandering

Mijn huis staat nog in de steigers. Net als mijn nieuwe leven hier in deze stad, net als mijn vernieuwde ondernemerschap. Het hoort volgens mij bij ondernemen. Soms houd je vast aan wat veilig en goed is. Soms houd je vast aan wat eigenlijk al lang niet meer bij jou hoort. En soms maak je ruimte voor een nieuwe start. Omdat de markt dat vraagt of de klant. Of omdat je voelt dat het gewoon weer tijd is voor verandering.

Nieuwe grond

Ik ben klaar om hier te wortelen, te aarden. Zoals ik de afgelopen twintig jaar in de Achterhoek kon wortelen en aarden. Ik ben klaar voor nieuwe grond. En ik vind 1 april hiervoor een prachtdag. Kom maar op. Met je ideeën. vragen, dromen, plannen en klussen. Ik denk en werk graag mee!

En ik sta ook helemaal open voor nieuwe samenwerkingsideeën en andere wilde plannen. The sky is the limit. Yeah!