Ik werk voor en met jou!

Ik werk voor en met ondernemers. Dit zijn voor mij bij uitstek de mensen die weten dat ze uit moeten gaan van hun eigen kracht. Ze durven die kracht, hun kwaliteiten en talenten, in te zetten voor hun eigen onderneming. Ik heb groot respect voor deze ondernemers. En ik voel me thuis bij hen. Omdat het benutten van je eigen talenten en kracht ook bij mij hoort.

Ik ben een communicatiemens. Ik ben luisteraar, weet de juiste vragen te stellen, zoek als vanzelfsprekend naar het eigene van de ondernemer. En ik maak dat vervolgens zichtbaar. Ik ontdek het verhaal van de ondernemer, weet welke middelen we het beste in kunnen zetten én ik zorg voor de verbinding met andere ondernemers. Omdat je niet alles zelf kunt doen en omdat je samen sterker staat.

Jouw bedrijf en jouw ondernemerschap staan voor mij als communicatieadviseur centraal. Ik help je met een scherpe profilering, zoek mee naar de producten en diensten die bij jou en bij jouw bedrijf horen en denk mee hoe je die het beste in de markt kunt zetten. Ik ben je sparringpartner als je zoekt naar manieren om jouw talent en jouw onderneming verder te ontwikkelen. Ik maak graag een afspraak met je om te bekijken hoe ik jou kan helpen de volgende stap te zetten.