Schakelaar

Communicatiepartner

Tekstschrijver

Matchmaker

Ondernemershart

Wie

Ik ben Hannah Overdijk, geboren in 1960 in Leiden en op mijn 13e verhuisd naar de Achterhoek. Ik ben een wiskundemeisje met een taaltic. Dat uit zich in mijn opleidingen, in mijn liefde voor teksten, in mijn analytisch vermogen en in mijn neiging om heel snel de kern te pakken. Het is ook zichtbaar in mijn loopbaan. Veel omzwervingen maar met een voor mij zeer herkenbare rode draad: het draait bij mij altijd om talenten zichtbaar maken en verbinden. En natuurlijk om communicatie, want dat is mijn vak. Meer weten? Kijk op LinkedIn. Je vindt me hier: LinkedIn En leg een linkje als je denkt dat we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Samen sterker

Je moet roeien met de riemen die je hebt…. het klinkt vaak als een zwaktebod, maar voor mij gaat dat over eigen kracht. Zorg dat je die ontdekt. En zoek vervolgens de samenwerking met anderen. Zij kunnen je aanvullen en nog sterker maken.

Ik geloof in de unieke kracht en kwaliteiten van ieder mens en ik ben ervan overtuigd dat je door het bundelen van die kracht elkaar sterker maakt en de wereld een stuk mooier maakt. Ik help die kracht en kwaliteiten zichtbaar te maken en te verbinden.