Aan tafel bij Hannah

Een van de mooiste plaatsen waar samenwerking en verbinding ontstaat, is aan tafel. Daarom organiseer ik verschillende ontmoetingen aan mijn (voorheen rode) tafel. Brainstormborrels of kleinschalige netwerkbijeenkomsten in de vorm van een social dinner, aan tafel gaat het allemaal vanzelf.

Brainstormborrel aan tafel bij Hannah

Loop je met een idee of plan, maar lukt het niet verder te komen? Een BrainstormBorrel kan een goede eerste stap zijn. Ik stel voor jou en samen met jou een team samen van meedenkers. We nodigen creatieve geesten uit die ervaring hebben met het waarmaken van ideeën. Maar ook kunnen er meedenkers aan tafel zitten die jouw klant of jouw doelgroep vertegenwoordigen. Jouw vraag staat centraal. Een goed glas wijn en een tafel vol lekkere tapas doen de rest.

Iets voor jou en jouw bedrijf? Neem contact op dan kijken we of ik voor jou een brainstormborrel kan organiseren.

Een social dinner voor mooie verbindingen

Sinds september 2011 organiseer ik social dinners: kleinschalige etentjes waar ik mensen, talenten en ideeën samenbreng. Aan mijn tafel ontstaan de gesprekken die je verder brengen. Het is de plek waar mensen zich openen voor echte verbinding. Mijn gasten vinden aan mijn tafel de mensen die kunnen helpen hun dromen waar te maken. Ze vinden er wát ze nodig hebben en wíe ze nodig hebben. Mijn gasten ontdekken de smaak van echte verbinding.

Op dit moment staan er geen bijeenkomsten gepland. Maar wil je ook graag een keer meedoen aan een social dinner? Neem dan contact met me op.